U nedjelju 04.06.2017. održan je 32. Plitvički maraton na kojemu su nastupili i članovi Atletskog kluba Koprivnica sa dvije ekipe u utrci štafeta 4 x 10 km i na maratonskoj utrci.
Obje ekipe činile su polaznice naše škole trčanja poznatije pod nazivom „Hitre drape“.
Ekipa u sastavu: Estera Rac, Marijela Šegović, Dijana Radotović i Ivana Merc zauzela je odlično 22. mjesto u vremenu 4:07:31 od prijavljene 44 ekipe.
Ekipa pojačana muškim snagama bila je u sastavu: Božo Šegović, Antonia Štefotić, Zdravko Ljubić i Martina Lauš-Lozo te zauzela također odlično 28. mjesto s vremenom 4:13:06
Svaka natjecateljica koja je u svojoj ekipi kretala četvrta po redu trebala je istrčati 2 km više, tj. 12 km jer se utrka štafeta odvijala na maratonskoj stazi.
Ovo je bilo veoma zahtjevnih 10 km za istrčati jer se radilo o višebrojnim usponima i nizbrdicama, što su naše ekipe koje treniraju tek 14 mjeseci više nego uspješno istrčale za što zaslužuju velike čestitke.

Na maratonskoj utrci nastupio je naš atletičar Danijel Katalenić koji je 42 km istrčao za 3:27:16 i osvojio 9. mjesto u kategoriji usprkos velikoj borbi s grčevima u nogama.