Hrvači Podravke i protekloga vikenda bili su vrlo uspješni. Ovaj puta na Međunarodnom turniru u Gospiću, tradicionalnom i odlično organiziranom turniru «Gospić OPEN 2016.» za uzraste dječaka početnika (2008.-2010), mlađih dječaka (2006.-2007.) i starijih dječaka (2003.-2005.) na kojemu su u konkurenciji 180 hrvača iz BiH, Slovačke, Mađarske, Italije i Hrvatske kući donijeli jedno zlato, dva srebra i četiri bronce.

Najuspješniji bio je Valent Delimar koji je sa tri vrlo uvjerljive pobjede u kategoriji do 49 kilograma u uzrastu starijih dječaka osvojio prvo mjesto. Stepenicu niže na postolju, odnosno druga mjesta osvojili su Ivan Čordaš u kategoriji 44 kilograma i Luka Galić u kategoriji do 54 kilograma, obojica u uzrasnoj skupini mlađih dječaka. U istoj uzrasnoj skupini nastupio je i Petar Sočev koji se sa tri pobjede i jednim porazom u kategoriji do 36 kilograma morao zadovoljit trećim mjestom. Treća mjesta, ali u uzrastu starijih dječaka te sa dvije pobjede i po jednim porazom osvojili su Luka Barešić u kategoriji do 54 kilograma i Filip Zadravec u kategoriji do 59 kilograma. Noel Begović u najmlađoj uzrasnoj skupini, skupini dječaka početnika, kategoriji do 32 kilograma također je došao do odličja brončanog sjaja. Nažalost do plasmana ovaj puta nije uspio doći Damjan Posavec koji je nastupio u kategoriji do 44 kilograma uzrasne skupine mlađih dječaka.

Uz odličan rezultatski vikend (petak i subota) naši su se hrvači pod vodstvom trenera izveli na kupanje u Karlobag i Ljubač, a usputno su stali i na Oštarijskim vratima odakle spektakularno seže pogled na predivno Jadransko more.