Po prvi puta organizirano je prvenstvo države u štafetnom trčanju na stazi. Domaćin odlično organiziranog natjecanja bio je Ak Agram na stadionu Mladosti  u Zagrebu . Trčale su se raznovrsne štafetne utrke a neke su po prvi puta i službeno održane kao na primjer 4×100 mješovito seniori seniorke.

Atletski klub Koprivnica nastupio je sa tri štafete u dvije kategorije kadeta i limačica. Limačice su bile odlične te su osvojile dvije brončane medalje.

Štafete 4x60m limačica.

Pobijedile su članice Ak Murskog Središća sa 35,46 druge su bile predstavnice  Ak Agram sa 35,75, a treće limačice Ak Koprivnica sa rzultatom 35,82 u sastavu Mikulec, Perošić, Sabolec, Slavinić.

U štafetnom trčanju 4x200m limačice.

Prvo mjesto osvojile su predstavnice domaćina Ak Agram sa 2:09.76 drugo mjesto osvojile su članice Ak Mladosti iz Zagreba sa 2:10.35 a treće limačice Ak Koprivnica sa 2:11.44 u sastavu Mikulec, Gašparić, Sabolec, Slavinić.

Kadeti su trčali štafetu 100-200-300-400m a naša štafeta unatoč dobrom trčanju, zauzela je četvrto mjesto sa rezultatom 2:15.57 trčali su u sastavu Rušak, Mikulić, Šostarić, Gregurec, te napomenimo da su svi istrčani rezultati i novi klupski rekordi.

Iz Jasenovca sa tri prva mjesta

U Jasenovcu je održana Jasenovačka milja štafetno ulično takmičenje u sklopu Hrvatske atletske lige sjever.

Sve kategorije trčale su štafetnu utrku 4×400 m koja se trčala ulicama Jasenovca. Štafete AK Koprivnica osvojile su tri prva mjesta i to u kategoriji limačica, limača te kadeta.

Limačice su trčale i ostvarile pobjedu u satavu: L. Sabolec, M. Gašparić, T. Rušak, A. Slavinić.

Kod limača do pobjede je došla štafeta u sastavu: Šegović, Džendžo, Cenko, Tisaj.

Uvjerljivu pobjedu ostvarili su kadeti u sastavu: T. Prvčić, A. Rušak, I. Mikulić, L. Šostarić.