Članovi Športskog plesnog kluba Koprivnica nastupili su na turniru u standardnim i latinsko-američkim s međunarodnim sadržajem u Krapini. Na natjecanju je sudjelovalo 77 parova iz 20 hrvatskih, slovenskih i mađarskih klubova.

Ivan Komušanac i Gabrijela Zagorščak u kategoriji  ”osnovci D2” u disciplini standardnih plesova osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u disciplini latinsko-američkih plesova bili treći i osvojili brončanu medalju.

Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u obje plesne discipline u kategoriji ”mlađa mladež D3” osvojili su treća mjesta i brončane medalje.

Luka Udovičić i Gabriela Pavešić u kategoriji  ” osnovci D3” u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u disciplini standardnih plesova u kategoriji   ”osnovci C” bili peti.

Plesni klub Koprivnica poziva sve uzraste učenika u sportsku školu standardnih i latinsko-američkih plesova. Svi zainteresirani mogu se javiti na 092 176 74 66 ili utorkom, četvrtkom i petkom u malu dvoranu OŠ Antun Nemčić Gostovnski Koprivnica, od 19 sati.